Thursday, 17 November 2011

kisah kick buttowski dan kawan kawanya

 ini adalah brad seorang pembuli 
  yang dia suka buli
 dillweed tapi nama
 dillweed sebernanya 
kick.
 ini ronaldo tapi bukan pemain bola
 dia seorang scientist dan dia suka 
kenndall dia seorang yang kaya.
 ini adik perempuan kick bernama 
berneana dia seorang perempuan yang sombong .
 ini kendall dia tak suka kick tapi kalau
                                                                                                                                                                              kick buat apa yang dia suka kendall akan suka kat kick.
 ini kick buttowski dia seorang suburban daredevil
 dia seorang permain sktae board terkenal di dunia.
 ini mouth dia seorang 
yang berangan seorang terkenal tapi tak boleh.
nama dia gunther seorang sehabat sejati dengan kick
 gunther akan tolang apa saja kick suruh untuk jadi terkenal.

Sunday, 13 November 2011

kisah aku makan nasi lemak

pagi tadi aku makan nasi lemak selepas bagun tidur nasi lemak itu sangat sedap macam nak tambab je tapi nanti takut gemuk so aku pun tak nak lah tambah  lepas aku mandi semua uncle bob buat kan aku blog itu lah aku ada blog hehehehehe